fbpx

werkenco: deel een marketeer

Toen ik Martijn enkele maanden geleden leerde kennen ging het gesprek al snel over waar we met PuntenCo naar toe zouden willen. Naast onze gedeelde passie voor branding, sales en marketing vonden we ook een klik op het gebied van sport(marketing) en talentontwikkeling. Voor het eerste zijn we achter de schermen wat dingetjes aan het ontwikkelen (teaser, I know), voor het laatste hebben we echt iets gaafs bedacht: WerkenCo.

Wat is WerkenCo? WerkenCo is onze deelmarketeer formule. Wij gaan jonge, ambitieuze afgestudeerde marketeers de kans geven om bij één of meer bedrijven in de keuken te kijken. Om operationeel aan de knoppen van een marketingplan of campagne te zitten met een full service marketingbureau, wij dus, als vangnet. Talenten die de eerste of tweede stap in hun carrière willen zetten gaan we inhouse bij jou, onze klant, inzetten als online, social media of content marketeer. Zo wordt onze medewerker jouw medewerker. Betrokken bij jouw organisatie, maar met ons altijd dichtbij.

Voor jou als klant biedt WerkenCo ook de nodige voordelen. Je krijgt een dedicated marketeer op kantoor zonder dat je vast zit aan de werkgeverslasten. Ideaal voor als je geen eigen marketingafdeling hebt of je medewerker(s) wel wat hulp kan/kunnen gebruiken. 

Deeleconomie

We delen steeds meer met elkaar. Vanuit PuntenCo delen we graag onze kennis met jou. We delen kantoren. Privé delen we auto’s of (vakantie)huizen. Waarom dan niet een marketeer delen? Je deelt jouwWerkenCo-marketeer met één meer andere bedrijven en met ons. Wij zetten onze jonge honden graag in bij campagnes en houden vanzelfsprekend van onze kant vinger aan de pols bij de strategie en uitvoering. Zie mijn vijftien jaar praktijkervaring als stok achter de deur.

Onze marketeer komt niet alleen, maar met ons aller expertise je organisatie versterken. Ideaal als je tijdelijk behoefte hebt aan extra kennis of inzet tijdens piekwerkzaamheden, een speciaal project, zoals een beursdeelname of open dag, of ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof. Bovendien is het heel fijn om iemand inhouse te hebben als het lastig of te duur is om doorlopend werk uit te besteden.

(Tijdelijke) invulling van vacatures

Als je een marketingvacature binnen je organisatie hebt gaan we graag eens met je praten of we deze met een WerkenCo-marketeer voor je in te vullen, waarbij we een baan voor 32-36 uur in vier of vijf dagdelen kunnen inrichten met ondersteuning vanuit onze organisatie. Scheelt je niet alleen geld, maar je kunt ook sneller je doelstellingen bereiken. Mocht je toch een eigen marketeer in dienst willen nemen, kunnen we je sowieso helpen met de overbruggingsperiode en, indien gewenst, het werving & selectieproces.

,,Ik vind het heel tof om als PuntenCo deze formule in de markt te kunnen zetten”

Met WerkenCo dienen we meerdere doelen en creëren we iets unieks in de invulling van ons vak. Ik vind het heel tof om als PuntenCo deze formule in de markt te kunnen zetten. Martijn en/of ikzelf vertelt je er graag meer over. Als je overigens als fris afgestudeerde marketeer oren hebt naar onze filosofie, dan horen we vanzelfsprekend graag van je. 

Hans

 

PuntenCo branding | marketing

Oude Holleweg 5

6572 AA Berg en Dal

info@puntenco.nl

085-0297297

 

© .enCo 2020